Wij werken aan teambuilding, maar willen dat op een ongedwongen manier doen, zonder verplichtingen. Lol in wat je doet vinden we belangrijk. Omdat we denken dat een gezonde geest om een gezond lichaam vraagt, organiseren wij vanuit Slagman sportieve evenementen in groepsverband.

Afgelopen jaren hebben een aantal collega’s meegedaan aan diverse Mudmasters, Strong Vikings en survivalruns in Zwolle en Zelhem. Dan telt niet het individuele resultaat, maar de samenwerking als groep collega’s. Samen uit, samen thuis! Door fysiek het uiterste van jezelf te vragen train je doorzettingsvermogen en kweek je ambitie om je gestelde doelen te bereiken.

Naast het deelnemen aan deze evenementen kunnen er trainingssessies worden georganiseerd onder begeleiding van Thom van Cappellen, Nederlands kampioen Survivalrun. In deze sessies hebben we buiten het werk om een hoop plezier met elkaar. Ook voor 2020 staan er voor de liefhebbers weer een aantal van dit soort evenementen op stapel. Houd je niet van modder maar ben je wel graag actief bezig? Geen probleem, hardloop- of fietsevenementen kunnen uiteraard. De groep bepaalt zelf wat er wordt georganiseerd!

Terug naar overzicht